Financieel Historie Privacy statement Protocollen Statuten Stuurgroep

Stuurgroep

Elk stuurgroeplid heeft naast het besturen van de Pinkstergemeente de Schuilplaats ook een eigen verantwoording binnen de gemeente. De stuurgroep bestaat uit een voorganger, oudsten, diakenen en andere leden met een speciale functie. De stuurgroep vergadert één maal in de vier weken, en één maal in de vier weken is er een gebedsavond, hierbij zijn de gemeenteleden ook van harte welkom (zie onze agenda). Tweemaal in de vier weken komen de oudsten bij elkaar om te bidden. De voorganger, oudsten en diakenen worden bijgestaan in hun bediening door hun partners ieder op haar/zijn unieke manier met de gave die zij van de Heer ontvangen hebben.

Anton Oerlemans (Voorganger)

Als voorganger is Anton geestelijk en praktisch verantwoordelijk voor het functioneren van de stuurgroep en het organiseren en leiden van de vergaderingen.
Anton wordt bijgestaan door zijn vrouw Ria waar hij 40 jaar mee getrouwd is. zij hebben 3 kinderen en 9 kleinkinderen. Hun gezamenlijke hobby is het afstruinen van rommelmarkten, kofferbak verkopen en kringloopwinkels.

Jaime Quevedo Klein Haneveld (Stuurgroeplid Pastoraat)

Daniel en Marleen van der Laan (Diaken Aanbidding)

Daniel en Marleen zijn verantwoordelijk voor het aanbiddingsteam, waar ook de techniek van het geluid en de beamer bij horen. Samen met een uitgebreid team van muzikanten, zangers, beamer bedieners en geluidsmensen gaan ze de gemeente voor met muziek en zang tijdens de zondagsdiensten en op de bidstonden.

Bert (Diaken FinanciŽn) en Tineke van der Leeden (Diaken Kinderwerk)

Bert en Tineke zijn verantwoordelijk voor de financiŽn van de gemeente. Bert speelt daarbij basgitaar in het aanbiddingsteam en Tineke is verantwoordelijk voor het kinderwerk in de gemeente. Vanaf haar tienertijd is zij al werkzaam in het kinderwerk en dit werk heeft nog steeds haar hart. Elk kind is bijzonder en is het waard om op eigen niveau en met oog voor eigen karakter over de Heer Jezus te horen.

Tineke en Bert zijn al meer dan 30 jaar getrouwd en hebben samen vier kinderen en vijf kleinkinderen. Zij gaan graag met hun (klein-)kinderen op stap.

laatst bijgewerkt op 06/01/2020
Door liefde gedreven, mensen tot discipelen van Jezus te maken.